Pastel de fideos / Noodle cake



Ingredientes / Ingredients 
  • 1 Paquete de fideos /  package of noodles 
  • 1 taza de queso cortado fino / cup of mexican style shredded cheese
  • Queso parmesano rallado para espolvorear / grated Parmesan cheese for sprinkling
Pino:
  • 500 gram. de carne molida / 1 pound of ground beef 
  • 1 cebolla chica / small onion
  • Zanahoria rallada al gusto /shredded carrot to taste
  • Sal y pimienta al gusto / Salt and pepper to taste
  • Ajo molido al gusto / Ground garlic to taste
  • 200 gramos de salsa de tomate / 7 oz tomato sauce 
Salsa:
  • Tarro de crema de leche (225ml.) / 7.6 fl oz heavy cream
  • 1/2 taza de leche / cup milk
  •  80 gramos de queso crema / g cream cheese 
  • 2 huevos / eggs
  • Ajo molido al gusto / Ground garlic to taste

Preparación / Directions

Cocinar los fideos de acuerdo a las instrucciones del paquete.
Para el pino, freir la cebolla, la carne, la zanahoria hasta que esté cocida completamente, agregar la salsa de tomate, la sal y la pimienta, y cocinar a fuego bajo por unos 10 minutos. 
En un bowl colocar los ingredientes de la salsa y mezclar bien.
En un bowl enmantequillado poner la mitad de los fideos, luego la mitad de la salsa, todo el pino y cubrir con el queso cortado fino. Luego colocar el resto del fideo, la salsa y el queso. Espolvorear el queso parmesano rallado. 
Hornear por 15 minutos a 180C



Cook the noodles according to the package directions.
For the meat filling, fry the onion, the meat and the carrot until it is fully cooked, add the tomato sauce, salt and pepper and cook over low heat for about 10 minutes.
In a bowl, place the sauce ingredients (heavy cream, milk, cream cheese, eggs, salt and pepper) and mix well.

In a buttered bowl put half of the noodles, then half of the sauce, all the meat and cover with the mexican style shredded cheese. Then place on top the rest of the noodle, the sauce and the cheese. Sprinkle with grated Parmesan cheese.
Bake for 15 minutes at 350 F.




Comentarios